De Gratis Upgrade Naar Windows 10

0
179

Alleen nog door rechts te klikken op de start button, en niet willekeurig meer ergens rechts op de taakbalk. Moet wel zeggen dat ik door Carlos0_0’s opmerking nog wat huiveriger geworden ben voor W11 – geen rechtsklik op de taakbalk voor fatsoenlijke instellingen meer? Ik denk dat W10 hier nog wel even blijft draaien op mijn machine’s dan… Ik werk zelf voor een aantal grote primair onderwijs besturen in het zuiden van het land, waarbij wij de ict verzorgen – de hoeveelheid klachten over die “news and interests” app is niet van de lucht.

  • Nadat is gecontroleerd of de hardware voldoet en aanvullende updates zijn gedownload, moeten wederom licentievoorwaarden worden geaccepteerd.
  • Het overweldigende startmenu went gelukkig snel (en pin je de meestgebruikte programma’s vast aan de taakbalk, zoals in instructievideo 02 wordt uitgelegd, dan krijg je er nauwelijks mee te maken).
  • Dit is geen “grote” update, die komt pas in de tweede helft van dit jaar.
  • Gelukkig is er nu een mogelijkheid om ‘m via Intune uit te zetten op alle werkstations, maar dat heeft veel te lang geduurd.
  • Een paar Insiders die erom vragen weegt niet op tegen de 1,4 miljard gebruikers die Windows heeft.
  • Moet je al het weer altijd 100% weten de hele dag ?

Uiteindelijk zie ik steeds meer applicaties en tools van microsoft toch ook aardig beschikbaar komen onder andere operatingsystemen. Met apple hebben ze al jaren een zekere dwang. Andere platformen komen in kleine stapjes en via diverse routes.

Je Achtergrond Instellen In Windows 11

Waarschijnlijk zegt het meer over de werkomstandigheden van de mensen die het OS maken. Dat zie ik ook wel als in naar buiten kijk, of in de weer app van de mobiel. Waarom wil elk OS mij vertellen wat voor weer het is? Ik kijk naar buiten en kan dat prima zelf zien… Windows Nano, ondertussen al weer afgevoerd geloof dllkit.com/nl/dll/adbwinapi ik, was toch echt nog altijd Windows onder de motorkap hoor.

Het is jammer dat er zoveel apps afhankelijk zijn van google services. Als .apk-files in Windows wel kunnen maar niet met google services, dan komen er hopelijk wat meer apps die zich daar niet afhankelijk van maken.

Gratis Upgraden Naar Windows 10

Drag & drop zal zeker wel weer terug komen, maar dat is belangen na niet zo simpel om te maken als dat veel mensen hier lijken te denken. Wel heeft microsoft al enige jaren een aantal eigen producten beschikbaar onder linux.

Windows 10 Achtergronden

Met wsl hebben ze geen last van concurentie of licenties van anderen dus dat kunnen en mogen ze betrekkelijk eenvoudig zelf uitbouwen. Ik gok dat het niet zozeer om de IDE gaat, maar meer het platform waarvoor word ontwikkeld. Je zult meeste wel werkend kunnen krijgen, maar ik denk dat als je een C# .Net applicatie wilt debuggen dit aanzienlijk lastiger is wanneer je op Linux zit. Daarnaast is er nog het “…, but it works on my machine” probleem, wat alleen maar gaat toe nemen als je zelf niet op het targeted platform zit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here